3/25/2020


Children’s  Jell-O (어린이들 젤로)
American Cuisine (양식)







 
 
 
Children’s  Jell-O (어린이들 젤로)
American Cuisine (양식)
 
(A).  2    small envelopes (=2 T.S.  plain gelatin) 
    1 C      cold water
 
(B). 1 box (6oz)      Jell-O 
    1 C     boiling water   
 
(C) ½ C     ice water 
 
 
1.Place ingredients (A) together in a bowl and mix well. 
 
2. Place Jell-O powder in a bowl and add boiling water(B),
   Then, add mixture from step #1 and stir well until all
   dissolved.

3. Add ice water and stir well. 


4. Lightly spray Pam oil on a pan,
   and pour mixture from step #3 into the pan.
 
5. Let it cool in the refrigerator for several hours.
 

6. When Jell-O is hard, cut with cookie cutter (any shape).
   And place on a dish.
   If you make double layers on a dish use wax paper in 
   between layers.
 
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어린이들 젤로 (Children’s Jell-O)
양식 (American Cuisine)
 
(A) 무색 젤라틴  2
찬 물   1C
 
(B).젤로 믹스 / Jell-O  1 box (6oz)
는물  1 C  
 
(C) 얼음물  1/2 C 
 
 
 
1.작은 볼에 찬물 1컵에 무색 젤라틴을 넣고 잘 섞어준다. 
 
2. 볼에 젤로 가루를 넣고 끓는 물을 붓고 (B), 잘 저어
    준다.   1.에 같이 섞어 가루가 모두 다 풀릴때 까지
   계속 저어 준다.
 
3. 여기에 얼음물을 붓고 잘 저어 준다.
 
4. 기름 스프레이를 살짝 뿌려 준 팬에 3.을 부어준다.
 
5. 이것을 식혀 주어 굳힌다 (냉장고에 넣어도 됨)
 
6. 굳어진 젤로는 쿠기 커터(cookie cutter)로 예쁘게 잘라
접시에 놓는다.
두겹을 할 경우에는 기름 종이 (Wax Paper)를 접시위에
얹고 그 위에 두번째 층을 쌓아 준다.

 

 
 
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