Children’s Jell-O (어린이들 젤로)
American Cuisine (양식)
Children’s Jell-O (어린이들 젤로)
American Cuisine (양식)
1 C cold
water
(B). 1 box (6oz) Jell-O
1 C boiling
water
(C) ½ C ice water
1.Place ingredients (A) together in a bowl and mix
well.
2.
Place Jell-O powder in a bowl and add boiling
water(B),
Then, add mixture from step #1 and stir well
until all
dissolved.
3. Add ice water and stir well.
4. Lightly spray Pam oil on a pan,
and pour mixture from step #3 into the pan.
5. Let it cool in the refrigerator for several hours.
6. When Jell-O is hard, cut with cookie cutter (any shape).
And place on
a dish.
If you make double layers on a dish use wax
paper in
between layers.
어린이들 젤로 (Children’s Jell-O)
양식 (American Cuisine)
(A) 무색
젤라틴 2
봉
찬 물 1C
(B).젤로 믹스 / Jell-O 1 box (6oz)
끓는물 1
C
(C) 얼음물 1/2
C
1.작은 볼에 찬물 1컵에 무색 젤라틴을 넣고 잘 섞어준다.
2. 볼에 젤로 가루를 넣고 끓는 물을 붓고 (B), 잘 저어
준다. 1.에 같이 섞어 가루가 모두 다 풀릴때 까지
계속 저어 준다.
3. 여기에
얼음물을 붓고 잘 저어 준다.
4. 기름
스프레이를 살짝 뿌려 준 팬에 3.을 부어준다.
5. 이것을
식혀 주어 굳힌다 (냉장고에 넣어도 됨)
6. 굳어진
젤로는 쿠기 커터(cookie cutter)로 예쁘게 잘라
두겹을 할 경우에는 기름 종이 (Wax Paper)를 접시위에
얹고 그 위에 두번째 층을 쌓아 준다.
댓글 없음:
댓글 쓰기