훈제 연어와 호박 롤 (Zucchini Roll and Smoke Salmon, Lox)
양식 (American Cuisine) - Appetizer
1.훈제 연어와 호박 롤 (Zucchini Roll and Smoke Salmon, Lox)
2. 훈제 연어와 토틸라 (Smoke Salmon with Tortillas)
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1.훈제 연어와 호박 롤 (Zucchini Roll and
Smoke Salmon, Lox)
양식 (American Cuisine) - Appetizer
(A).크림치즈 ½ - 4
oz
sour cream
¼ C
딜 1 T.S.
마늘 가루 약간
lemon zest
1 t.s.
optional : 아주 곱게 다진 양파 1
T.S.
(B) Lox
케이퍼 - Lox위에 장식
(C) 호박 1개
식용유 약간
1.(A) 재료 같이 섞어 준다.
2. 호박을 얇게 썬다 - 포테토 필러로,
3. 줄 그어있는 팬에 기름을 약간 칠해 주고 한쪽만 살짝
구어 낸다.
얹는다. 동그랗게 말아 이쑤시개로 찔러 놓는다.
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1.Zucchini
Roll and Smoke Salmon, Lox
American
Cuisine (양식)
-Appetizer
(A).
½ (4 oz) cream cheese – room
temperature
¼ C
sour cream
1 T.S.
fresh or dry dill
garlic
powder dash
1 t.s.
lemon zest
crushed black pepper – dash
optional : 1 T.S. finely chopped
onion.
(B)
1 pkg. Lox (=smock salmon)
30
capers
(C)
1 zucchini
oil
1.Mix ingredients (A) all together well.
2. Peel strips of the zucchini very thinly with a potato peeler.
3.
Brush a little oil on a pan.
Roast the sliced zucchini one side only for
1-2 minutes.
Wipe out moisture with a paper towel.
4.
Spread cheese mixture on top of the zucchini slices.
Add
4 capers on top of each slice.
Cut
Lox the same width as the zucchini slices.
Put
Lox strip on top and roll it, then insert a toothpick.
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2. 훈제 연어와 토틸라 (Smoke Salmon with Tortillas)
양식 (American Cuisine)
(A).위의 크림 믹스
1 C
(B) 토틸라
6 장
케이퍼 54개
(1개당 3개의 케이퍼가 들어 가게 한다)
Lox (=훈제 연어) 2 봉
기름 스프레이어
1.접시위에 왁스 종이를 깔고 토틸라 1장을 놓는다.
2. 토틸라 위에 치즈 믹스를 바르고 그 위에 케이퍼 27개를
골고루 위에 펴 준다.
3. 훈제 연어를 그 위에 얹는다.
4. 토티로 한쪽에 Pam 을 뿌리고 스프레이를 뿌린 쪽이
밑으로 하고 덮어 준다.
똑같이 한층을 더 쌓아 준 후 Pam 바른 토리로를 덮어 준다.
2번째 층에는 케이퍼를 넣지 않는다.
5. Roller 로 살짝 밀어 주어 편편 하게 만든다.
밀어 준 후 비닐 커버 하여 냉장고에 2 시간 - 하루 동안
넣어 둔다. 써브 하기 전에 냉장고에서 꺼내어, 토티라는
정 사각형으로 자르고 9개의
똑같은 크기의 정사각형
으로 자른다. 그위에 이쑤시개를 하나씩 꽂는다.
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2. Smoke Salmon with Tortillas
American
Cuisine (양식)
(A).1
C Above cream cheese mixture
(B)
6 tortillas
54
capers
2 pkg
Lox (smoked salmon)
Pam
1.Put
wax paper on a dish.
2.
Put a tortilla on top of wax paper.
Spread the cheese mixture evenly on the tortilla.
Sprinkle 27 capers per one tortilla.
3.
Add one layer of Lox.
4.
Spray tortilla with Pam one side.
Put it on top of the salmon, spayed side
down.
5.
Make one more layer, spread cheese
mixture
and Lox and spread tortilla.
6.
Roll tortillas with rolling pin gently to make levels even.
Cover with vinyl cover and put it in
refrigerator for 2 hours
Or overnight.
7.
When it is ready to serve, cut out as a single square,
then cut into 9 even-sized
squares.
Pin the middle with a toothpick and serve.
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