새우, 야채 튀김 덮밥
일식
(Japanese Cuisine)
새우, 야채 튀김 덮밥
일식
(Japanese Cuisine)
텐돈 (Tendon) =덮밥
밥 1 ½ C
덮밥
소스 간장 3 T.S.
시치미 약간
새우
튀김, 야채 튀김들
1.밥을 공기에 담는다.
2. 덮밥 간장 소스를 1 T.S. 밥 위에 뿌리고
시치미를 약간 뿌리고
3. 새우 튀김과 야채 튀김을 얻고, 덮밥 소스를 2 T.S. 을 먹기
바로 전에 튀김 위에 뿌려서 먹는다.
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튀김 덮밥 간장 소스 (=돈부리
소스)
1 인분
일본 기본 육수 4 T.S
간장 1 T.S.
설탕 ½
T.S.
맛술/미린 1 T.S
이걸 냄비에 넣고 같이 끓인다.
일식의 기본 다시육수(Japanese
Basic Kelp Soup Stock)
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Shrimp and Vegetable Tempura Tendon
Japanese Cuisine
1½ C
rice
3 TS
Dombri Tsuyu soy sauce
shichimi dash
shrimp tempura, vegetable tempura
1. Put the rice in
a bowl.
2. Sprinkle 1 T.S. Dombri Tsuyu soy sauce on
the rice and
sprinkle a little bit of shichimi on
top.
3. Place shrimp tempura
and vegetable tempura on top of
the cooked
rice.
Right before eating, sprinkle 2 T.S.
sauce on top of the
tempura and eat.
Dombri Tsuyu soy sauce
1 serving
4
TS Japanese basic kelp soup stock
1
TS soy sauce
½ T.S. sugar
1
TS Rice wine or Mirin
Place
above ingredients in a pot and boil for about 5 minutes.
Japanese
Basic Kelp Soup Stock (일식의 기본 다시육수)
Green Color- Translated by me.
Black Color - Translated by Google
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