12/12/2011

Tortillas Roll / 토틸라 롤 -- Mexican Cuisine


Tortillas Roll  / 토틸라 롤 / Mexican Roll(멕시칸 롤)
- Mexican Cuisine / 멕시칸 요리


                                                                         
Tortillas Roll / 토틸라 롤 / Mexican Roll(멕시칸 롤)
- Mexican Cuisine / 멕시칸 요리


                                             - 별나라 -


6  Flour Tortillas Roll (Aztecan) 60oz (=330g)


1/3 C  salsa sauce
1/2  (head) lettuce
1/3 C  mayonnaise
24  sliced turkey breast sandwich meat
toothpick




1.Heat tortillas for 30 second in the pan and
   Flip and cook for 30 seconds more.

2. Spread 2 T.S. of salsa sauce on tortillas.

3. Add lettuce and spread 1 T.S. mayonnaise.

4. Add 4 slices of turkey mear.

5. Roll tightly and fasten with toothpick.

6. Cut and serve.




Tortillas Roll / 토틸라 롤 / Mexican Roll(멕시칸 롤)
- Mexican Cuisine / 멕시칸 요리

                                - 별나라 -

6
  Flour Tortillas(밀가루 멕시칸 토틸라) Roll (Aztecan 또는 Mission)
1/3 C 쌀사 소스
1/2 
양상추
1/3 C  
마요네즈

24 조각 샌드위치용 터키
요지





1.후라이펜에 토틸라를 30초 동안 데우고 뒤집어서 30초간 ej 데운다.

2. 쌀사소스를 2 T.S. 씩 토틸라위에 넓게 펴준다.

3. 양상추를 그 위에 놓고 마요네즈를 1 T.S. 위에 발라 준다.

4. 터키밋을 위에 얹는다.

5. 탄탄하게 말아 주고 요지를 꽂아준다.

6. 잘라서 써빙한다.

                                  

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