Mushroom Cream Sauce Pasta
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)
Mushroom Cream Sauce Pasta
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)
2 cloves garlic - mashed
(1 C of any mushrooms)
3 slices bruchetta or bacon - cut small
(D) 1/2 C white wine
2 C Half & Half
(or 1 C whipping cream + 1 C Milk)
1 t.s. parsley
1 t.s. salt
1/4 t.s. pepper
(E) parsley
1 t.s. parmesan cheese
1. Cook pasta 8 minutes and drain.
Add 1 T.S. olive oil and toss well.
3. Add mushrooms, brochette and cook for
8-10 minutes at medium heat.
4. Add wine, Half & Half,
parsley, salt
and pepper. Cook until sauce is thickened,
about 10 minutes.
5. When sauce is done, add pasta into sauce
and cook for 2 - 3 more minutes.
6. Sprinkle parsley and parmesan cheese and
serve.
**********
(A) 8 oz 스파게티
1 T.S. 올리브유
(B) 1 T.S. 올리브유
1/2 잘게 썬 양파
2 쪽 다진 마늘
(1 C of 어느 버셧이든사용해도 된다)
3 개 - 이태리 햄 얇게 썰은것-채썬다
(D) 1/2 C 흰색 와인
2 C 크림 (Half & Half)
(또는 1 C 해비 크림(whipping cream) + 1 C
우유를 사용해도 됨)
1 t.s.파슬리
1 t.s. 소금
1/4 t.s. 후추
(E) 파스리
1.t.s. 파마장 치즈
1. 스파게티는 8분간 끓여 낸후
조리에 받쳐 물기를 뺀후 올리브유를 넣고
잘 섞어준다.
2. 팬에 올리브유, 마늘, 양파를 넣고 약한 불에서
5분간 볶아준다.
3. 버섯들과 이태리 햄을 넣고 약한 불에서
8-10분간
볶아준다. 이태리 햄이 없으면 베이콘으로
대신해서 써도 된다.
4. 와인, 크림(Half & Half), 파슬리, 소금,
후추를 넣고 소스가 진해질때 까지 10분간 더
볶아 준다.
5. 소스가 다 되었으면 여기에 삶아 놓은 스파게티를
넣고 2 - 3분간 더 같이 볶아 준다.
6. 접시에 담고 파슬리, 파마장 치즈를 뿌려서 내 놓는다.
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)
Mushroom Cream Sauce Pasta
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)
(A) 8 oz spaghetti
(or Pennette Lisce)
1
T.S. olive oil
(B) 1
T.S. olive oil
1/2 onion - choppd thin2 cloves garlic - mashed
(C) 5-6 fresh
mushrooms - sliced
5 shiitake mushrooms - sliced thin (1 C of any mushrooms)
3 slices bruchetta or bacon - cut small
(D) 1/2 C white wine
2 C Half & Half
(or 1 C whipping cream + 1 C Milk)
1 t.s. parsley
1 t.s. salt
1/4 t.s. pepper
(E) parsley
1 t.s. parmesan cheese
1. Cook pasta 8 minutes and drain.
Add 1 T.S. olive oil and toss well.
2. In
large skillet: add 1 T.S olive oil, garlic,
and chopped onion and cook for 5 minutes
at low heat.
and chopped onion and cook for 5 minutes
at low heat.
3. Add mushrooms, brochette and cook for
8-10 minutes at medium heat.
and pepper. Cook until sauce is thickened,
about 10 minutes.
5. When sauce is done, add pasta into sauce
and cook for 2 - 3 more minutes.
6. Sprinkle parsley and parmesan cheese and
serve.
버섯 크림 소스 스파게티
(Mushroom Cream Sauce Pasta)
Italian Cuisine (이태리 요리)
(A) 8 oz 스파게티
1 T.S. 올리브유
(B) 1 T.S. 올리브유
1/2 잘게 썬 양파
2 쪽 다진 마늘
(C) 5-6 양송이 버섯- 채썬다
5 표고버섯-채썬다(1 C of 어느 버셧이든사용해도 된다)
3 개 - 이태리 햄 얇게 썰은것-채썬다
2 C 크림 (Half & Half)
(또는 1 C 해비 크림(whipping cream) + 1 C
우유를 사용해도 됨)
1 t.s.파슬리
1 t.s. 소금
1/4 t.s. 후추
(E) 파스리
1.t.s. 파마장 치즈
조리에 받쳐 물기를 뺀후 올리브유를 넣고
잘 섞어준다.
5분간 볶아준다.
볶아준다. 이태리 햄이 없으면 베이콘으로
대신해서 써도 된다.
4. 와인, 크림(Half & Half), 파슬리, 소금,
후추를 넣고 소스가 진해질때 까지 10분간 더
볶아 준다.
5. 소스가 다 되었으면 여기에 삶아 놓은 스파게티를
넣고 2 - 3분간 더 같이 볶아 준다.
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