12/30/2011

Mushroom Cream Sauce Pasta (버섯 크림 파스타)

Mushroom Cream Sauce Pasta
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)



 
Mushroom Cream Sauce Pasta
(버섯 크림 소스 스파게티)
Italian Cuisine (이태리 요리)
                        
(A)  oz    spaghetti (or Pennette Lisce)
   1 T.S.     olive oil

(B) 1 T.S.  olive oil
   1/2     onion - choppd thin
   2  cloves   garlic - mashed

(C) 5-6  fresh mushrooms - sliced
   5     shiitake mushrooms - sliced thin 
     (1 C of any mushrooms)
   3 slices     bruchetta or bacon - cut small

(D) 1/2  C     white wine
   2 C    Half & Half  
     (or 1 C whipping cream + 1 C Milk)
   1 t.s.    parsley
   1 t.s.    salt
   1/4  t.s.    pepper

(E)  parsley
   1 t.s.     parmesan cheese


1.  Cook pasta 8 minutes and drain.
   Add 1 T.S. olive oil and toss well.

2. In large skillet: add 1 T.S olive oil, garlic,
   and chopped onion and cook for 5 minutes
   at low heat.

3. Add mushrooms, brochette and cook for
   8-10 minutes at medium heat.
4. Add wine, Half & Half, parsley, salt
   and pepper.    Cook until sauce is thickened,
    about 10 minutes.

5. When sauce is done, add pasta into sauce
   and cook for 2 - 3 more minutes.

6. Sprinkle parsley and parmesan cheese and
   serve.



**********



버섯 크림 소스 스파게티
(Mushroom Cream Sauce Pasta)
Italian Cuisine (이태리 요리)


(A)  oz    스파게티
   1 T.S.     올리브유

(B) 1 T.S.  올리브유
   1/2     잘게 양파
   2  쪽    다진 마늘

(C)  5-6  양송이 버섯- 채썬다
    5     표고버섯-채썬다
    (1 C of 어느 버셧이든사용해도 된다)
    3 - 이태리 얇게 썰은것-채썬다


(D) 1/2  C     흰색 와인
    2 C 크림 (Half & Half)
   (또는 1 C   해비 크림(whipping cream) + 1 C
   우유를 사용해도 )
   1 t.s.파슬리
   1 t.s.    소금
   1/4 t.s.   후추
 
(E)  파스리
   1.t.s.     파마장 치즈

 

1. 스파게티는 8분간 끓여 낸후
   조리에 받쳐 물기를 뺀후 올리브유를 넣고
   섞어준다.

 2. 팬에 올리브유, 마늘, 양파를 넣고 약한 불에서
   5분간 볶아준다.

 
3. 버섯들과 이태리 햄을 넣고 약한 불에서 8-10분간
   볶아준다.   이태리 햄이 없으면 베이콘으로
   대신해서 써도 된다.

4. 와인, 크림(Half & Half), 파슬리, 소금,
   후추를 넣고  소스가 진해질때 까지 10분간
   준다.
 
5. 소스가 되었으면 여기에 삶아 놓은 스파게티를
   넣고 2 - 3분간 같이 볶아 준다.

 
6. 접시에 담고 파슬리, 파마장 치즈를 뿌려서 놓는다.


***********
 















   or



                                                                                                                                                 

    


 

댓글 없음:

댓글 쓰기