12/12/2007

Pig Pickin’ Cake (피그 픽킨 케잌)

Pig Pickin Cake (피그 픽킨 케잌)
American Cuisine (양식)





































                              Feb. 1982 NJ




                


                               *****************




Pig Pickin Cake (피그 픽킨 케잌)
American Cuisine (양식)


Preheat oven 325°F.

(A) 1 box Duncan Hines butter recipe yellow cake mix
              (or any yellow cake mix)
   ½ C    oil
   4    eggs

(B) 1 can (15 oz) mandarin orange segment (drained juice)

Mix (A) ingredients beat and mixed for 4 minutes.
Add (B) and mix well.
Pour into 3(three), 9-inch greased buttered and floured round pans.
Bake at 325°F for 20 minutes or until done.
Let it cool.

(C) Filling:
   1 box (4 ½ oz)    vanilla pudding mix (Jell-O Powder)
   1 can (5.1 oz)    crushed pineapple

                    (drained: save little juice of this)
   1 (12 oz)    Cool Whip Cream

Pour crushed pineapple in large bowl.
Stir in pudding mix (powder)
Stir well.
Add Cool Whip Cream and mix well.

Spread between layers and on top with cream mixture.

Keep in refrigerator.
It will keep for 2 weeks.



                              ********************




피그 픽킨 케잌 (Pig Pickin Cake)
양식 (American Cuisine)


 

   오븐을 325°F (160 °C 정도) 놓는다


(A)
노랑 또는 흰색 케잌 믹스    1
  
식용류 ½
  
게란 4

(B)
   1 깡통 (15 oz) (쥬스는 조금 남기고 따라 버린다)

(A)
재료를 함께 섞고 4분간 저어 준다
  
여기에 (B) 넣고 섞는다.

둥근 케잌 3개를 버터를 얇게 칠한후 밀가루를 씌워, 털어 낸다.
위에 놓은 것을 셋으로 나누어 케잌 펜에 나누어 붓는다.
오븐에 이것을 넣고 325 °F 20분간 구어 낸다.
꺼내어 식힌다.


(C) Filling (
):
  
바닐라 푸딩 믹스  1 (4 ½ oz) (Jell-O Powder)
  
잘게 부순 파인애플    1 깡통 (5.1 oz)

               (쥬스는 따라 버리되 조금 남긴다)
  
쿨윕 크림   1 (12 oz)

  
그릇에 파인애플, 바닐라 믹스를 넣고 젓는다.
  
여기에 쿨윕 크림을 넣고 젓는다.

  
크림으로 케잌 사이와 케잌 전체를 씌우고 디자인 한다.

  
냉장고에 차게 보관 한다.
  
냉장고에서 2주간 보관 있다

 





                                                            
From Gil Moore






                                            ****************


















































































    

댓글 없음:

댓글 쓰기