11/27/2007

Strawberry Jello Mold (딸기 젤로)



Strawberry Jello Mold (딸기 젤로) - style 1
American Cuisine (양식)








Strawberry Jello Mold (딸기 젤로) - style 1
American Cuisine (양식)


(A)  1 pkg (3 oz)    strawberry gelatin
       1 T.S.    
unflavored gelatin
       2 C    
boiling water

(B)
  2 pkg (10 oz)    
frozen sliced strawberry, slightly thawed
        2 T.S.    
lemon juice


 


1.Mix gelatin together.
   Add boiling water.
   Stir well until dissolved.

2. Add frozen sliced strawberry and lemon juice.
   Stir until strawberries are completely thawed.

3. Pour mixture into 5 C ring mold and chill until thick
   (about 4 hours).



딸기 젤로 (Strawberry Jello Mold) - style 1
양식 (American Cuisine)
 

(A)  딸기 젤로 믹스    1 (90g)
      젤라틴    1 T.S.

      끓는물    2 C


(B)
 썰어서 얼린 딸기   
1 (300g)
      레몬 쥬스    2 T.S.



 

1.큰 그릇에 젤라틴을 같이 넣고 끓는 물은 붓는다.
   가루가 완전히 녹을때 까지 잘 젖는다
.

2. 여기에 얼린 딸기와 레몬쥬스를 넣고 잘 저어서
   젤로 그릇에 부어 4시간 이상 차게 한다.


                                       *******


Strawberry Sour Cream Jello Mold  - Style 2.
(싸워 크림이 들어 있는 딸기 젤로) )


American Cuisine (양식)


(A)  1 pkg (3 oz)    strawberry gelatin
       1 T.S.  
 unflavored gelatin
       2 C    
boiling water

(B) 2 pkg (10 oz)
   
frozen sliced strawberry, slightly thawed
       2 T.S.  
 lemon juice

(C)
 1 C    sour cream (garnish)



1.Mix gelatin together.
   Add boiling water.
   Stir well until dissolved.

2. Add frozen sliced strawberry and lemon juice.
   Stir until strawberries are completely thawed.

3. ½ amount of mixture and pour into 5
C ring mold and

   chill until thick (about 4 hours).    Scoop out middle of
   jello and spoon sour cream on center.
   Cover with rest of jello mixture and chill again.



싸워 크림이 들어 있는 딸기 젤로 - Style 2.
(Strawberry Sour Cream Jello Mold)
양식 (American Cuisine)


(A)  딸기 젤로 믹스    1 (90g)
      젤라틴    1 T.S.

      끓는물    2 C


(B)
 썰어서 얼린 딸기   
1 (300g)
      레몬 쥬스    2 T.S.
(C)  싸워 크림   1 C    
 
 
 

1.큰 그릇에 젤라틴을 같이 넣고 끓는 물은 붓는다.
   가루가 완전히 녹을때 까지 잘 젖는다
.

2. 여기에 얼린 딸기와 레몬쥬스를 넣고 잘 저어서
   딸기가 모두 녹을때 까지 저어 준다.

3.
반만  틀에 부어 주고 차게 해서 약 4 시간 동안 굳힌다.
   젤로의 중간을 수저로 약간 걷어 낸다 중간에 싸워 
   크림을 넣어 주고  나머지 반의 젤로를 그 위에 부어 준다.
   차게 하여 굳혀 준다.
 
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댓글 1개:

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