Strawberry Jello Mold (딸기 젤로) - style 1
American Cuisine (양식)
Strawberry Jello Mold (딸기 젤로) - style 1
American Cuisine (양식)
(A) 1 pkg (3 oz) strawberry gelatin
1 T.S. unflavored gelatin
2 C boiling water
(B) 2 pkg (10 oz) frozen sliced strawberry, slightly thawed
2 T.S. lemon juice
1 T.S. unflavored gelatin
2 C boiling water
(B) 2 pkg (10 oz) frozen sliced strawberry, slightly thawed
2 T.S. lemon juice
1.Mix gelatin together.
Add boiling water.
Stir well until dissolved.
2. Add frozen sliced strawberry and lemon juice.
Stir until strawberries are completely thawed.
3. Pour mixture into 5 C ring mold and chill until thick
딸기 젤로 (Strawberry Jello Mold) - style 1
양식 (American Cuisine)
(A) 딸기 젤로 믹스 1 봉 (90g)
젤라틴 1 T.S.
끓는물 2 C
(B) 썰어서 얼린 딸기 1 봉 (300g)
레몬 쥬스 2 T.S.
1.큰 그릇에 젤라틴을 같이 넣고 끓는 물은 붓는다.
가루가 완전히 녹을때 까지 잘 젖는다.
2. 여기에 얼린 딸기와 레몬쥬스를 넣고 잘 저어서
젤로 그릇에 부어 4시간 이상 차게 한다.
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Strawberry Sour Cream Jello Mold - Style 2.
(싸워 크림이 들어 있는 딸기 젤로) )
American Cuisine (양식)
(A) 1 pkg (3 oz) strawberry gelatin
1 T.S. unflavored gelatin
2 C boiling water
(B) 2 pkg (10 oz) frozen sliced strawberry, slightly thawed
2 T.S. lemon juice
(C) 1 C sour cream (garnish)
1 T.S. unflavored gelatin
2 C boiling water
(B) 2 pkg (10 oz) frozen sliced strawberry, slightly thawed
2 T.S. lemon juice
(C) 1 C sour cream (garnish)
1.Mix gelatin together.
Add boiling water.
Stir well until dissolved.
2. Add frozen sliced strawberry and lemon juice.
Stir until strawberries are completely thawed.
3. ½ amount of mixture and pour into 5 C ring mold and
chill
until thick (about 4 hours). Scoop out
middle of
jello and spoon sour cream on
center. Cover with rest of jello mixture and chill again.
싸워 크림이 들어 있는 딸기 젤로 - Style 2.
(Strawberry Sour Cream Jello Mold)
양식 (American Cuisine)(Strawberry Sour Cream Jello Mold)
(A) 딸기 젤로 믹스 1 봉 (90g)
젤라틴 1 T.S.
끓는물 2 C
(B) 썰어서 얼린 딸기 1 봉 (300g)
레몬 쥬스 2 T.S.
젤라틴 1 T.S.
끓는물 2 C
(B) 썰어서 얼린 딸기 1 봉 (300g)
레몬 쥬스 2 T.S.
(C) 싸워 크림 1 C
1.큰 그릇에 젤라틴을 같이 넣고 끓는 물은 붓는다.
가루가 완전히 녹을때 까지 잘 젖는다.
가루가 완전히 녹을때 까지 잘 젖는다.
2. 여기에 얼린 딸기와 레몬쥬스를 넣고 잘 저어서
딸기가 모두 녹을때 까지 저어 준다.
3. 반만 틀에 부어 주고 차게 해서 약 4 시간 동안 굳힌다.
3. 반만 틀에 부어 주고 차게 해서 약 4 시간 동안 굳힌다.
젤로의 중간을 수저로 약간 걷어 낸다 중간에 싸워
크림을 넣어 주고 나머지 반의 젤로를 그 위에 부어 준다.
차게 하여 굳혀 준다.***************
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답글삭제RSS. I don't know the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else getting the same RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanks!!
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