11/29/2007

Cucumber Salad (오이샐러드)

오이샐러드 (Cucumber Salad )
양식 (American Cuisine )
 






오이샐러드 (Cucumber Salad )
양식 (American Cuisine )

(A) 오이 4개,
소금 2작은술,

(B) 마요네즈 1컵
다진 마늘 ½ 작은술
다진파 1 큰술
후추 – 아주 약간
(Optional - dill 1/4 작은술)

오이는 가는것으로 골라 씻고 0.3cm두깨로 얄팍하게 썬다.
오이는 소금에 1시간 절였다가 물에 살짝 헹구어 꼭 짠다.
여기에(B) 재료를 넣고 잘 섞는다.




Cucumber Salad (오이샐러드)
American Cuisine (양식)

(A) 4 thin cucumbers
2 t.s. salt


(B) 1 C mayonnaise
¼ t.s. mashed garlic
1 T.S. chopped green onion
pepper – dash
(Optional - 1/4 t.s. dill)
Cut cucumber in 1/8 inch thin slices.
Sprinkle salt on cucumbers and toss well
and let it stand for more than 1 hour.

Rinse in water quickly and squeeze tight
and let water drain out.

Add (B) ingredients and mix well together.











 

댓글 없음:

댓글 쓰기