Crispy
Smashed Potatoes (박살 낸 감자)
American Cuisine (양식)
Crispy
Smashed Potatoes (박살 낸 감자)
American Cuisine (양식)
(A)
1 bag small potatoes (12 small potatoes, =½
lb)
1
t.s. salt
5 garlic
cloves
(B)
oil or sprayer (Pam)
(C)
4 T.S. butter - melted
¾ t.s.
salt
crushed black pepper
(D)
Garnish:
2 T.S.
fresh finely chopped chives
1 T.S.
fresh finely chopped parsley
1.Preheat
oven Bake 450°F (230°C).
2.
Place potatoes in a large pot, fill with water until potatoes
are covered.
Add mashed garlics cloves and salt and bring
to a
boil. Cook uncovered for 30 minutes and
drain it.
3.
Cover a baking sheet with wax paper.
Drizzle 2 T.S. oil or spray with Pam onto a
top.
After 5 minute, while potatoes are still
hot, put potatoes
onto a baking sheet.
4.
Flatten potatoes with a potato masher or fork.
5.
Brush potatoes with melted butter.
Sprinkle with salt and crushed black pepper
6.
Bake it at 450°F (230°C) for 30 minutes.
7.
Sprinkle with chopped chives and parsley.
Your choice of topping: parmesan cheese, sour
cream, bacon
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박살
낸 감자 (Crispy Smashed Potatoes)
양식(American Cuisine)
(A)
작은 감자 1봉 (=½ lb)
소금 1
t.s.
마늘 5 쪽
(B)
식용유 또는
기름 스프레이 (pam)
(C)
버터 4 T.S.
- 녹힌다
소금 ¾ t.s.
salt
통후추 - 간것
(D)
장식용:
실파 작게 썬것 2
T.S.
파슬리 잘게 썰은 것 1
T.S.
1.오븐은 Bake 450°F (230°C)로 예열 한다.
2.
큰 냄비에 감자를 넣고
물을 가득 부어 준다.
소금과 마늘
으깬 것을 같이 넣고 30분간 끓인 후 물을
따라 버린다.
3.
Baking sheet 에 왁스 종이를 깔고
기름 칠 해 준다.
기름 스프레이를 써도 좋다.
그 위에, 5분 후에, 감자가 그대로
뜨거울 때
감자를 펴
놓는다.
4.
감자 으깨는 것이나 포크로
감자들을 꾹꾹
눌러 주어 뭉갠다.
5.
녹힌 버터를 감자 위에 골고루 넉넉히
발라 준다.
그 위에 약간의 소금을
뿌리고 후추는 갈아서
뿌려 준다.
7.
오븐에서 꺼내어
실파, 파슬리 다진 것을 위에 뿌려 준다.
파마산 치즈를 뿌려도 좋고, 싸워 크림 이나 구운 베이컨을
위에 얹어도 좋다.
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