6/07/2020


Crispy Smashed Potatoes  (박살 낸 감자)
American Cuisine (양식)







Crispy Smashed Potatoes  (박살 낸 감자)
American Cuisine (양식)


(A) 1 bag    small potatoes (12 small potatoes, =½ lb) 

   1  t.s.    salt 
   5    garlic cloves

(B) oil or sprayer (Pam)

(C) 4 T.S.    butter - melted
   ¾ t.s.     salt  
   crushed black pepper

(D) Garnish:
   2 T.S.    fresh finely chopped chives
   1 T.S.    fresh finely chopped parsley





1.Preheat oven Bake 450°F (230°C).

2. Place potatoes in a large pot, fill with water until potatoes
   are covered.  Add mashed garlics cloves and salt and bring
    to a boil.  Cook uncovered for 30 minutes and drain it.

3. Cover a baking sheet with wax paper.
   Drizzle 2 T.S. oil or spray with Pam onto a top.
   After 5 minute, while potatoes are still hot, put potatoes
   onto a baking sheet.

4. Flatten potatoes with a potato masher or fork.

5. Brush potatoes with melted butter.
   Sprinkle with salt and crushed black pepper

6. Bake it at  450°F (230°C) for 30 minutes.

7. Sprinkle with chopped chives and parsley.
   Your choice of topping: parmesan cheese, sour cream, bacon



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박살 낸 감자 (Crispy Smashed Potatoes) 
양식(American Cuisine)


(A) 작은 감자 1 (=½ lb) 
   소금   1  t.s.    
   마늘   5    

(B) 식용유 또는 기름 스프레이 (pam)

(C) 버터    4 T.S. - 녹힌다
   소금   ¾ t.s.     salt  
   통후추 - 간것   
 

(D) 장식용:
   실파 작게 썬것     2 T.S.   
   파슬리 잘게 썰은     1 T.S.   




1.오븐은 Bake 450°F (230°C) 예열 한다.

2. 냄비에 감자를 넣고 물을 가득 부어 준다.
   소금과 마늘 으깬 것을 같이 넣고 30분간 끓인 물을
   따라 버린다.

3. Baking sheet 왁스 종이를 깔고 기름 준다.
   기름 스프레이를 써도 좋다.
   위에,  5 후에,  감자가 그대로 뜨거울 감자를 놓는다.

4. 감자 으깨는 것이나 포크로 감자들을 꾹꾹 눌러 주어 뭉갠다.

5. 녹힌 버터를 감자 위에 골고루 넉넉히 발라 준다.
   위에 약간의 소금을 뿌리고  후추는 갈아서 뿌려 준다.

6. 오븐에 넣고 Bake 450°F (230°C) 30분간 구어 준다.

7. 오븐에서 꺼내어 실파, 파슬리 다진 것을 위에 뿌려 준다.
   파마산 치즈를 뿌려도 좋고, 싸워 크림 이나  구운 베이컨을
   위에 얹어도 좋다.




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