Swedish Meatball (스웨디쉬 미트볼)
양식 /American Cuisine
Swedish Meatball (스웨디쉬 미트볼)
양식 / American Cuisine
(A) 1 lb. grounded beef
1 pkg of onion soup mix (Lipton)
2 T.S. water
1/3 C bread crumb
1 egg
1 t.s. dry basil
1 T.S dry parsley.
1 T.S. mustard
1 T.S. ketchup
(B) ½ C. grape jelly (or any kind of jelly)
½ C. chili sauce (Heinz)
1.Mix (A) ingredients together and make into small balls.
2. Place meatballs in a fry pan.
Cook with medium heat.
Drain the greasy oil.
3. Pour the meatballs into a medium pot.
Add (B) ingredients.
Cook in low heat for 30 min.
Serve with warm temperature.
스웨디쉬 미트볼 (Swedish Meatball)
양식 / American Cuisine
(A) 다진 소고기 500g
양파 스프 믹스 1봉지
물 2큰술
빵가루 1/3 컵
계란 1개
베이즐 1 작은술
파슬리 1큰술.
머스타드 1 작은술
케찹 1 큰술
(B) 포도 쨈 ½ 컵 (또는 어떤 종류의 쨈을 사용해도 됨)
칠리 소스 ½ 컵 C (Heinz)
1.(A) 재료를 모두 같이 잘 섞은후 작은 미트볼(4Cm직경)
들을 만든다.
2. 미트볼은 후라이 팬에 놓고 중불로 미트볼을 굴리면서
지진다. 팬에 생긴 기름기는 모두 따라 버린다.
3. 중간 냄비에 미트볼을 넣고 (B) 재료를 같이 넣고
뚜껑을 덮고 약한불로 30분간 끓인다.
스웨디쉬 미트볼은 따뜻하게 하여 내놓는다.
Note 1:
You may make your own onion soup mix:
Chopped 1 onion and pan fry until tender.
Add parsley, basil, thyme, onion powder, salt, pepper,
Beef soup base.
Mix together.
참고 2:
위와 똑같은 (A) 재료로 똑같은 방법으로
만드는 또다른 음식들:
https://beolnara.blogspot.com/search/label/%EB%B3%84%EB%82%98%EB%9D%BC%20%EC%9A%94%EB%A6%AC%EC%84%B8%EC%83%81%20%28%EC%96%91%EC%8B%9D%20%2F%20Meat%29?updated-max=2012-01-03T12:19:00-08:00&max-results=20&start=2&by-date=false
양식 /American Cuisine
Swedish Meatball (스웨디쉬 미트볼)
양식 / American Cuisine
(A) 1 lb. grounded beef
1 pkg of onion soup mix (Lipton)
2 T.S. water
1/3 C bread crumb
1 egg
1 t.s. dry basil
1 T.S dry parsley.
1 T.S. mustard
1 T.S. ketchup
(B) ½ C. grape jelly (or any kind of jelly)
½ C. chili sauce (Heinz)
1.Mix (A) ingredients together and make into small balls.
2. Place meatballs in a fry pan.
Cook with medium heat.
Drain the greasy oil.
3. Pour the meatballs into a medium pot.
Add (B) ingredients.
Cook in low heat for 30 min.
Serve with warm temperature.
스웨디쉬 미트볼 (Swedish Meatball)
양식 / American Cuisine
(A) 다진 소고기 500g
양파 스프 믹스 1봉지
물 2큰술
빵가루 1/3 컵
계란 1개
베이즐 1 작은술
파슬리 1큰술.
머스타드 1 작은술
케찹 1 큰술
(B) 포도 쨈 ½ 컵 (또는 어떤 종류의 쨈을 사용해도 됨)
칠리 소스 ½ 컵 C (Heinz)
1.(A) 재료를 모두 같이 잘 섞은후 작은 미트볼(4Cm직경)
들을 만든다.
2. 미트볼은 후라이 팬에 놓고 중불로 미트볼을 굴리면서
지진다. 팬에 생긴 기름기는 모두 따라 버린다.
3. 중간 냄비에 미트볼을 넣고 (B) 재료를 같이 넣고
뚜껑을 덮고 약한불로 30분간 끓인다.
스웨디쉬 미트볼은 따뜻하게 하여 내놓는다.
Note 1:
You may make your own onion soup mix:
Chopped 1 onion and pan fry until tender.
Add parsley, basil, thyme, onion powder, salt, pepper,
Beef soup base.
Mix together.
참고 1:
양파 스프 믹스가 없으면 만들어 써도 됨:
양파 1개를 잘게 다져 후라이 팬에 기름 1 작은술을 넣고
약한불로 볶아 작은 그릇에 담고,
여기에 파슬리, 베이즐, 타임, 양파가루,소금,후추,
소고기 스프가루를 넣고 같이 섞어 주면 된다.
양파 스프 믹스가 없으면 만들어 써도 됨:
양파 1개를 잘게 다져 후라이 팬에 기름 1 작은술을 넣고
약한불로 볶아 작은 그릇에 담고,
여기에 파슬리, 베이즐, 타임, 양파가루,소금,후추,
소고기 스프가루를 넣고 같이 섞어 주면 된다.
Note 2:
Use the above same ingredients (A),
and same way as above directions for the following:
Use the above same ingredients (A),
and same way as above directions for the following:
참고 2:
위와 똑같은 (A) 재료로 똑같은 방법으로
만드는 또다른 음식들:
Note 3:
Spaghetti Sauce:
See /Pasta/ (1) 스파게티소스(기본소스)
/Spaghetti Sauce (Basic Sauce)
Instead
of making your own spaghetti sauce with fresh vegetables, you can use a jar of
store product spaghetti sauce.
참고 3:
속성 스파게티 소스:
시간이 없을땐 토마토 소스를 직접 만드는 대신,
병에 든 스파게티 소스를 데워서 사용해도 됨..
(2). Hamburger (햄버거)
(Same way as above and make round burger and pan fry or broil in the oven or grill on B.B.Q)
(Same way as above and make round burger and pan fry or broil in the oven or grill on B.B.Q)
(2). 햄버거 (Hamburger)
위와 똑 같은 방법으로 만들어,
위와 똑 같은 방법으로 만들어,
둥그렇게 12Cm 직경으로 햄버거를 만들고,
후라이팬에 구어 내던자, 오븐이나 그릴에 에 넣어 구어냄
후라이팬에 구어 내던자, 오븐이나 그릴에 에 넣어 구어냄
(3) Spaghetti with Meatballs (미트볼 스파게티)
(Same
way as above),
(3) 미트볼 스파게티 (Spaghetti
with Meatballs)
위와 똑 같은 방법으로 만든다,
(4) 미트 로프 (Meat
Loaf)
(Same
way as above and Put into bread pan,
and bake 375°F for
1hour.)
(4) Meat
Loaf (미트 로프)
위와 똑 같은 방법으로 만들어,
위와 똑 같은 방법으로 만들어,
빵굽는 팬에 넣고오븐에서 375°F(185°C) 로 1시간 구어냄
댓글 없음:
댓글 쓰기