9/16/2008

Swedish Pancakes (스웨디쉬 팬케잌)

Swedish Pancakes (스웨디쉬 팬케잌)  
American Cuisine (양식)



              



















Swedish Pancakes (스웨디쉬 팬케잌
American Cuisine (양식)
                                                    

1 C
      flour
1 T.S.
    sugar
2C
    milk
2
    eggs
2 T.S.
    oil
¼ t.s.
    salt

Mix above ingredients together well and make into thin pancakes.
Fold into quarters and serve with syrup.

You may serve with Apple Sauce, or other fruit sauce 
(or Pie Filling).
Top with Whipped Cream.


 
Blueberry Sauce:
Wash blueberries and put in a pot and boil them under 
low heat for 10 minutes.

1T.S. corn starch
1 T.S. water



 
스웨디쉬 팬케잌 (Swedish Pancakes
양식 (American Cuisine)
                                                           
밀가루     1C
설탕     1 T.S.
우유     2 C
게란     2
식용류     2 T.S.
소금     ¼ t.s.


같이 섞어 저어 준다.
후라이 팬에 기름을 두르고 얇게 한장씩 구어 낸다.
넷으로 접어 접시에 놓고
시럽을 끼얹어 먹는다.

블루베리 소스:
블루베베리는 깨끗이 씻어 냄비에 넣고 뚜껑을 덮고 
10분간 끓여 준다
1T.S. 녹말가루
1 T.S. 물을 섞어,  
넣고 저어 주고 2분간 끓여 식힌다.

 
**사과나 과일 소스를 위에 뿌리, Whip Cream 얹어 
   먹어도 좋다.
**
과일 소스:
   과일을 저미고 물을 1 T.S. 냄비에 넣고, 냄비 뚜껑을 

   닫고 끓이다가  설탕1 T.S. 넣고 되직하게 끓여 낸다.
   또는 파이 속에 넣는 과일 깡통을 데워서 사용해도 .
   과일이나, 과일 파이 Filling들을 속에 넣고 말아 먹어도

   좋다

 
- From Jennie Borst -




























































http://chicagotimes.net/enews/No144/enews/#p=21




 

댓글 없음:

댓글 쓰기