마늘쫑으로 만드는 음식들 3(Cooking with Garlic Scrapes 3)
4. 마늘쫑 페스토 (Garlic
Scape Pesto)
이태리 요리 (
Italian Cuisine)
4. 마늘쫑 페스토 (Garlic
Scape Pesto)
이태리 요리 (
Italian Cuisine)
(A).마늘쫑 자른 것 2 C
올리브유 (extra
virgin olive oil) ½ C
(B) 바질 잎 ½ C
레몬 주스 1½ T.S.
소금 ½ t.s.
파마산 치즈 ¼ C
짓 ½ C (또는 해바라기 씨, 호두)
1.마늘쫑은 다듬은 후 깨끗이 씻은 후, 수염은 잘라주고
1.5 cm ( ½ inch) 크기로 잘라 준다
2. (A) 재료를 블랜더에 넣고 곱게 갈아 준다.
3. (B) 재료를 넣고 곱게 갈아 준다.
4. 크랙카, 바게트 빵등에 얹어 먹어도 좋고
마늘쫑 페스토 파스타로 만들어 먹어도 좋다.
*******************
4. Garlic Scape
Pesto (마늘쫑 페스토)
Italian Cuisine (이태리 요리)
½
C extra virgin olive oil
(B) ½ C basil leaves
1½
T.S. lemon juice
½ t.s. salt
¼
C parmesan cheese
½
C pine nuts (or sunflower seeds,
walnuts)
1.Wash
well garlic scapes and cut off the end part of each
scapes, then cut 5 - 6 cm ( 2 inch) long.
2. Put tingredients (A) in a blender and grind
finely.
3. Add ingredients (B) and grind finely.
It is majes a good to eat on crackers, baguette bread, etc.
Also, it is good spread to eat make it with garlic scapes pesto
pasta.
*******************
*******************
크래커에 얹어 먹는다.,
Spread it on crackers.
****************
버터로
살짝 구운 바게트에 얹어 먹는다.
Serve on a lightly toasted slice of baguette
bread.
*******************
5. 마늘쫑 페스토 파스타 (Garlic Scapes Pesto Pasta)
Italian Cuisine (이태리 요리)
************
댓글 없음:
댓글 쓰기