6/23/2022

 마늘쫑으로 만드는 음식들 3(Cooking with Garlic Scrapes 3)


4. 마늘쫑 페스토 (Garlic Scape Pesto)

이태리 요리 ( Italian Cuisine)






4. 마늘쫑 페스토 (Garlic Scape Pesto)

이태리 요리 ( Italian Cuisine)


(A).마늘쫑 자른    2 C

   올리브유 (extra virgin olive oil)   ½ C

 

(B) 바질    ½ C

   레몬 주스    1½ T.S.

   소금   ½ t.s.

   파마산 치즈     ¼ C

      ½ C  (또는 해바라기 , 호두)

 

 

 

 

1.마늘쫑은 다듬은   깨끗이 씻은 , 수염은 잘라주고

   1.5 cm ( ½ inch) 크기로 잘라 준다

 

2. (A) 재료를 블랜더에 넣고 곱게 갈아 준다.

 

3. (B) 재료를 넣고 곱게 갈아 준다.

 

4. 크랙카, 바게트 빵등에 얹어 먹어도 좋고

   마늘쫑 페스토 파스타로 만들어 먹어도 좋다.







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4. Garlic Scape Pesto (마늘쫑 페스토)

Italian Cuisine (이태리 요리)


(A). 2 C    garlic scapes

   ½ C    extra virgin olive oil 

 

(B) ½ C   basil leaves

   1½ T.S.   lemon juice

   ½ t.s.   salt

   ¼ C   parmesan cheese

    ½ C    pine nuts (or sunflower seeds, walnuts)

 


 

1.Wash well garlic scapes and cut off the end part of each

   scapes, then cut  5 - 6 cm ( 2 inch) long.

 

2.  Put tingredients (A) in a blender and grind finely.

 

3. Add ingredients (B) and grind finely.

3. (B) Add ingredients and grind finely.

3. () 재료를 넣고 곱게 갈아준다.

3. (B) Add the ingredients and grind them finely.

3. () 재료를 넣고 곱게 갈아준다.

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It is majes a good to eat on crackers,  baguette bread, etc.

Also, it is good spread to eat make it with garlic scapes pesto pasta.

 



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크래커 얹어 먹는다., 

Spread it on crackers.










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버터로 살짝 구운 바게트에 얹어 먹는다.

Serve on a lightly toasted slice of baguette bread.












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5. 마늘쫑 페스토 파스타 (Garlic Scapes Pesto Pasta)

Italian Cuisine (이태리 요리)










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