6/23/2022

 마늘쫑으로 만드는 음식들 2 (Cooking with Garlic Scrapes 2)


3.마늘쫑 버터 볶음 (Pan Frying Garlic Scrapes with Butter)

양식 ( American Cuisine)








3.마늘쫑 버터 볶음 (Pan Frying Garlic Scrapes with Butter)

양식 ( American Cuisine)


(A).마늘쫑  자른     2 C

   소금    1 t.s.

 

(B) 식용유 또는 올리브유     2 T.S.

   버터    1 T.S.

   다진 마늘 ½ T.S

 

(C) 소금    1 t.s.

   통후추

   레몬 주스     1½ T.S.

   파마산 치즈    1 T.S.

 

(D) 장식:

   파마산 치즈    1 T.S.

 

 

 

 

 

1.마늘쫑은 다듬은   깨끗이 씻은 , 수염은 잘라주고

   5 - 6 cm ( 2 inch) 크기로 잘라 준다

 

2      물을 끓여 소금 1 t.s. 넣고 1분간 데쳐 찬물에

헹구어 물기를 준다.

 

3후라이팬에  (B) 재료를 넣고 중불에서 볶는다.

 

4. 여기에 마늘쫑을 넣고 볶다가 (C) 재료를 넣고 볶는다.

 

5. 접시에 담고 파마산 치즈를 위에 뿌려 준다.



 

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3. Pan Frying Garlic Scrapes with Butter

(마늘쫑 버터 볶음)

American Cuisine (양식)


(A). 2 C    garlic scapes

   1 t.s.   salt

 

(B) 2 T.S.   vegetable oil

  1 T.S.   butter

   ½ T.S   minced garlic

 

(C) 1 t.s.   salt

   crushed black pepper   dash

   1½ T.S.   lemon juice   

 

(D) 1 T.S.   parmesan cheese

 

 



 

1.Wash well garlic scapes and cut off the end part of each

   scapes, then cut  5 - 6 cm ( 2 inch) long.

 

2. Boil water and add 1 t.s. salt and blanch for 1 minute,

   then rinse in a cold water and drain.

 

3. In a frying pan, put ingredients (B) and stir well at

   medium heat.

 

4. Add  garlic scapes and ingredients (C) then stir-fry well.

 

5. Place on a serving plate and sprinkle the parmesan

   cheese on top.

 

 

 

 


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