마늘쫑으로 만드는 음식들 2 (Cooking with Garlic Scrapes 2)
3.마늘쫑 버터 볶음 (Pan
Frying Garlic Scrapes with Butter)
양식 ( American Cuisine)
3.마늘쫑 버터 볶음 (Pan
Frying Garlic Scrapes with Butter)
양식 ( American Cuisine)
(A).마늘쫑 자른 것 2 C
소금
1 t.s.
(B) 식용유 또는 올리브유 2 T.S.
버터 1 T.S.
다진 마늘 ½ T.S
(C) 소금 1 t.s.
통후추
레몬 주스 1½ T.S.
파마산 치즈 1 T.S.
(D) 장식:
파마산 치즈 1 T.S.
1.마늘쫑은 다듬은 후 깨끗이 씻은 후, 수염은 잘라주고
5 - 6 cm ( 2 inch)
크기로 잘라 준다
2
물을 끓여 소금 1 t.s. 을 넣고 1분간 데쳐 준 후 찬물에
헹구어 물기를 빼 준다.
3후라이팬에 (B) 재료를 넣고 중불에서 볶는다.
4. 여기에 마늘쫑을 넣고 볶다가 (C) 재료를 넣고 볶는다.
5. 접시에 담고 파마산 치즈를 위에 뿌려 준다.
3. Pan
Frying Garlic Scrapes with Butter
(마늘쫑 버터 볶음)
American
Cuisine (양식)
(B)
2 T.S. vegetable oil
1 T.S.
butter
½ T.S
minced garlic
(C)
1 t.s. salt
crushed black pepper dash
1½ T.S.
lemon juice
(D)
1 T.S. parmesan cheese
1.Wash
well garlic scapes and cut off the end part of each
scapes, then cut 5 - 6 cm ( 2 inch) long.
2.
Boil water and add 1 t.s. salt and blanch for 1 minute,
then rinse in a cold water and drain.
3.
In a frying pan, put ingredients (B) and stir well at
medium heat.
4. Add garlic scapes and ingredients (C) then
stir-fry well.
5. Place
on a serving plate and sprinkle the parmesan
cheese on
top.
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