2/01/2020

Taco (타코)
Mexican Cuisine (멕시코 요리)






Taco (타코)
Mexican Cuisine (멕시코 요리)

(A). 1 T.S.   oil
    1 lb    ground beef

(B)  1 T.S.    chilli powder
    ½ t.s.    cumin powder
    ½  t.s.    salt
    1 t.s.    garlic powder
    1 t.s.    onion powder
    ½ t.s.       oregano
    ½ t.s.    red pepper powder
    pepper  - dash

(C) ½ C    tomato sauce

(D) ⅔ C    chicken stock

(E) 15 Taco shells

(F) Topping:
    cooked beef
    1   head lettuce - shred thin
    1    slice avocado
    1    large tomato - cut small
    1 C    salsa sauce
    1 C      shredded cheddar cheese
    1  C    sour cream
    optional:   refried beans
                    ½ C    guacamole
                    ½     diced small onions




 1.Put oil in a pan and add ground beef.
    Cook beef  for 10 minutes at high medium heat.
    Strain the fat.

2.Add beef back into the same pot.
    Add ingredients (B), stir well and cook for 1 minute.

3. Add tomato sauce and stir well, cook for 2 minutes.

4. Add chicken stock and cook for 10 minutes.
    Stir well until juice is almost gone.

 5. Preheat oven 350°F
    Place taco shells onto a cookie sheet.
    Bake for 5 minutes.

6. Stuff the topping into a taco shell in order:
    List the topping here in order.




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타코 (Taco)   

멕시코 요리 (Mexican Cuisine)


 (A). 식용유   1 T.S.   
   다진 소고기   1 lb    


(B)  칠리 가루   1 T.S.    
   큐민 가루   ½ t.s.    

   소금   ½  t.s.    
   마늘 가루   1 t.s.    
   양파 가루   1 t.s.    
   오레가노   ½ t.s.      
   고추가루   ½ t.s.   
   후추   약간


(C) 토마토 소스   ½ C   


(D) 육수   ⅔ C   


(E) 타고 껍질   15


(F) 타고 속에 얹을 : 순서대로 넣는다
   볶은 고기 (A)
   양상추   1  -채친다
   아보카도    1 썬다    
   토마토 큰것    1 - 작게 다진다    
   쌀싸 타고 소스    1 C   
   체다 치즈    1 C     
   싸워 크림   1  C   
   optional:   후라이드 빈 - 1 캔
                    과까몰리   ½ C 
                    양파 작게 다진   ½     





1.냄비에 기름을 두루고 간고기를 넣고 센불에서 10분간
     볶은 기름을 따라 버리고 고기는 냄비에 다시 넣는다.


2.여기에 (B)재료를 넣고 섞은 1 분간 볶는다.

3. 토마토 소스를 넣고 섞은 2분간 볶아 준다.


4. 여기에   육수를 넣고 10분간 끓인 불을 끈다.


5. 오븐은 350°F (175°C)으로 예열한다.
     타코 껍질은 쿠키판에 개씩 펼쳐 놓고 5분간 구어 낸다.


6. 타코 껍질은 개씩 손에 들고 (F) 재료를 순서 대로
     속을 넣는다.







  








 






 





























 

 

 

 





















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