11/17/2020

 Banana Bread (바나나 )

American Cuisine (양식)







Banana Bread (바나나 )

American Cuisine (양식)

 

(A).1½ C    mashed ripe bananas (=3 large)

 

(B)  3   eggs – beaten

   ⅓ C      vegetable oil

   ½ t.s.    vanilla

   ¾ C      sugar

   2  C     any original pancake mix

 

   optional:  ½ C   chopped nut

 

 

1.Preheat oven at 350°F.

 

2. Grease bottom of loaf pan (9 x 5 x3 inch) or 24 muffin cups.


3. Smash bananas well with a fork in a large bowl.

 

4. Add ingredients (B) and beat all ingredients together well

   with fork for 1 minute.

 

5. Pour batter into pan or muffin cup.

 

6. Bake for 55-60 minutes until wooden pick inserted in

   center comes out clean.

 

7. Remove it from oven and cool it for 5 minutes on a rack.

  

                         ******************

바나나 (Banana Bread)   

American Cuisine (양식)


 

(A). 익은 바나나 으깬   1½ C  (= 3)

 

(B) 계란   3  - 풀어 준다

   식용유   ⅓ C      

   바닐라    ½ t.s.

   설탕    ¾ C 

   케잌 믹스   2  C     

 

   optional:  ½ C   다진 호두 또는 피칸

 

 

1.오븐은 350°F (175°C) 예열을 한다.

 

2. 팬에 기름을 칠하던지 왁스 종이를 사용하고

    (9 x 5 x3 inch)  2 또는 머핀 (24) 이용한다.

 

3. 바나나는 큰볼에 넣고 곱게 으깬다.

 

4. 여기에 (B) 재료를 넣고 포크로 1분간 섞어 준다.

 

5. 이것을 팬에 80% 정도로 부어 준다

 

6. 오븐에 넣고 55-60 분동안 구어 준다.

   요지로 찔러 보아 요지가 깨끗하게 되면 구어 거다.

 

7. 오븐에서 꺼내 5분간 식혀 준다.

 

                         ******************

















                          ******************





댓글 없음:

댓글 쓰기