2/04/2014

Flavored Crispy Bacon(양념하여 구운 베이컨)-American Cuisine / Breakfast


Flavored Crispy Bacon (양념하여 구운 베이컨)
American Cuisine (양식) / Breakfast
 







 

Flavored Crispy Bacon (양념하여 구운 베이컨)

American Cuisine (양식) / Breakfast

                                   
 8-10 s  trips of fresh thick sliced bacon
2 1/2  T.S.   brown sugar
1/2  t.s    freshly ground black pepper
1/4  t.s.  allspice
1/2  t.s    basil powder

Option: thyme (pinch)


Preheat oven to 400° F
Line a baking sheet with foil. Place cookie rack on top of the foiled sheet.
This will make cleanup easier later.

Arrange the bacon slices on foiled sheet pan.
Evenly sprinkle brown sugar, freshly ground black pepper, allspice and crushed basil over the bacon slices.

Bake for 30 minutes.
As soon as the bacon is golden brown, but not excessively crisp, it is done.
But, you need to keep a close eye on it, since it goes from perfectly candied to burnt very quickly.
Place the cooked bacon on paper towels to remove the grease.


 

 양념하여 구운 베이컨 (Flavored Crispy Bacon)
American Cuisine / Breakfast                    


베이컨    8-10 (아주 두껍게 썰은것
흑설탕   2 1/2  큰술
통후추 간것     1/2  작은술
스파이스   1/4  작은술
바질 가루   1/2  작은술

Option: 타임 (아주 약간)


미리 오븐은400° F 놓는다 
베이킹 시트에 호일을 깔고 나중에 청소하기 쉽게 그 위에 그믈 랙을 놓는다
베이컨을. 위에 얹어 놓는다 위에 흑설탕을 뿌려 주고

위에 통후추를 갈아서 뿌려주고
올스파이스를 뿌리고 바질 가루를 뿌려 준다.


오븐에 넣어 30분간 구어 낸다
금방 버리기 쉬우니 지켜보아야 한다

 종이 타올위에 얹어 기름을 놓는다.



 




 

 
 



 
 
 
                                                                           - From Torre Borst -




댓글 없음:

댓글 쓰기